Varia Mek Verksted AS

Nasjonalmuseet "Ode til Osaka"

Levering og montering av sittebenk som en del av Nasjonalmuseets utstilling «Ode til Osaka», designet av det anerkjente arkitektkontoret Manthey Kula.

Strømmen Verksted

Levering og montering av utsiktspost og rekkverk langs Sagelva, utført i galvanisert og pulverlakkert stål.
Leveringen er en del av boligprosjektet
“Strømmen Verksted” som ligger rett ovenfor Strømmen Storsenter.

Espalie fasadeelementer Skårer

Levering og montering av fasadeelementer i varmgalvanisert stål. Elementene fungerer som espalier for klatreplanter samtidig som øverste del elementene fungerer som kjøresikring for parkeringsplassen på toppen av bygget.

Sikringsbygg sølvgruvene Oslo

Levering av prefabrikkerte varmgalvaniserte stålelementer til 2stk. sikringsbygg over gruveinngangene til sølvgruvene i Oslo.

Pergola i galvanisert og pulverlakkert stål

Levering og montering av pergola for privatkunde i Oslo. Utførelse i galvanisert og pulverlakkert stål med tett tak og levegg med glass.

Nasjonalt Veteranmonument etablert på Akershus festning

Her har VARIA Mek Verksted AS, på oppdrag fra Forsvarsbygg, produsert og montert tre elementer i aluminiumsbronse: En tavle med navn på omkomne i internasjonale operasjoner, en fakkel med en evig flamme og et skilt som forteller hva stedet er. Designet av det anerkjente arkitektkontoret Manthey Kula.

Rehabilitering av svalganger Likollen Terrasse Borettslag

Her har VARIA Mek Verksted AS, på oppdrag fra Usbl og Undes & Holter Entreprenør AS, detaljprosjektert, produsert og montert alt stål ifm. rehabilitering av svalganger for Likollen Terrasse Borettslag.
https://www.usbl.no/inspirasjon-og-tips/eiendom-og-okonomi/usbl-prosjekt-bistod-borettslag-i-krise

Kontaktskjema