Varia Mek Verksted AS

VARIA Mek Verksted avd. Skytta

Avdelingen er et plate- og mekanisk verksted med maskiner og utstyr til å produsere det meste innen plate og stålkonstruksjoner. Vi arbeider med de fleste metaller, men hovedsakelig sort stål, rustfritt/ syrefast stål og aluminium.

Verkstedet er meget allsidig og har industrien som sitt største marked, hovedsakelig bryggeri, næringsmiddelindustri, trykkerier og prosessindustri.

Arbeidsfeltet er produksjon av produksjonsutstyr, transportbaner, spesialmaskiner, gangbaner og arbeidsplattformer. I tillegg utfører vi mekanisk vedlikehold, service og demontering av maskiner og omkringliggende utstyr.

Verkstedet utfører også tradisjonelt arbeid innen bygg og entreprenørbransjen, dvs. montasje av byggstål, trapper, rekkverk og lign. Avdelingen er EN 1090-1, EXCL 2., godkjent.

Utover dette leier vi ut både mekanikere og sveisere til ulike oppdrag.

Vi disponerer et verkstedlokale på ca. 1000m2, med store kjøreporter og 5 tonns traverskran.

Varia Mek Verksted AS Avd. Furuset

Furuset avdelingen er et sveise, reparasjons- og montasjeverksted med allsidige sveisere og mekanikere.

Verkstedet arbeider hovedsakelig med sveis og reparasjon av ulike typer containere, vekselbeholdere, komprimatorer og generelt mekanisk utstyr innen industri, bygg og anlegg. 

Arbeidet foregår på eget verksted og ute hos våre kunder, hvor vi utfører oppdrag med egne servicebiler og nødvendig verktøy.

Avdelingen disponerer et verkstedlokale på ca. 900m2, med stor kjøreport og 5 tonns traverskran, samt 10 tonns gaffeltruck.

Kontaktskjema